Acabats

Classics o moderns peró sempre atemporals. Les propostes d’acabats que t’oferim som sempre una bona elecció. Un luxe al teu abast.

 

ALUMINI & METACRILAT.
Un acabat de luxe i modern que garanteix una protecció optima, possant l’accent en el contrast i els colors de l’obra. Montatge sobre una planxa d’alumini masis de 2mm i metacrilat de 3mm. Un marc  de 20mm de gruix al darrera dona consistencia i fa que l’obra quedi volada de la paret.

 

 

DIBOND & METACRILAT
Muntatge sobre una planxa d’alumini amb polietilè de 2 mm i metacrilat de 3 mm. Un marc  de 20 mm de gruix al darrera dóna consistència i fa que l’obra quedi volada de la paret. Un acabat de luxe i modern que garanteix una protecció òptima, posant l’accent en el contrast i els colors de l’obra. Un acabat mès industrial que la planxa d’alumini.

 

 

ALUMINI
Adequat per a obres de gran format. La imatge es munta sobre una planxa d’alumini amb polietilè de 2 mm amb un recobriment de pel.lícula UV que  protegeix l’obra de la humitat i la llum. Un marc  de 20 mm de gruix al darrera dóna consistència i fa que l’obra quedi volada de la paret. El resultat és una obra elegant i contemporània.

 

 

MARC ALUMINI
La impressió s’insereix en un marc d’alumini protegida amb un vidre de 3 mm de gruix. Un passepartout de Ph Neutre protegeix l’obra del contacte amb el vidre, a més de ressaltar-la. Un acabat clàssic sempre atemporal.

Alumini anoditzat de 3mm x 35mm

Alumini anoditzat de 3mm x 20mm

 

 

MARC FUSTA
La impressió s’insereix en un marc de fusta de roure massís i protegida amb un vidre de 3 mm de gruix. Un passepartout de Ph Neutre protegeix l’obra del contacte amb el vidre, a més de ressaltar-la. Un acabat clàssic i càlid però sempre atemporal.

Roure massís nataural de 5mm x 20mm

Roure tenyit color caoba. 5mm x 20mm

Roure massís nataural de 8mm x 35mm

Roure massís nataural de 8mm x 25mm

Roure massís nataural de 15mm x 25mm

 

 

MARC BUIT
Aquest acabat ofereix una visió directa sobre l’obra. Especialment indicada per a papers especials on volem que es vegi la qualitat d’mpressió aplicada al paper. Un acabat de museu per a casa teva. Acabats en alumini o fusta massissa natural.

 

 

REBOARD
Impressió directa amb tintes UV sobre una planxa de cartró reciclat i resistent.  Un acabat alternatiu, modern i econòmic. Ideal per a mides petites.
10 mm, 20 mm i 30 mm de gruix.

 

 

ALUMINI I POLYESTER
Impressió directa sobre una tela de polyester de 295 gr amb un marc d’alumini de color plata mate.  Un acabat diferent als marcs d’alumini tradicionals,
15 mm i 30 mm de gruix.

30mm

15mm

Vista per darrera 15mm

 

 

PUZZLE CANVAS
El seu acabat volumètric fa d’aquest muntatge una obra original. Impressió directa amb tintes UV sobre canvas i muntat amb un bastidor de fusta.
10 mm, 20 mm, 30 mm i 40 mm de gruix.

Montatge de 15 peces de 500mm x 500mm. Gruixos de 15, 25, 35 i 40 mm